Offertes aanvragen

Met 1 offerteaanvraag meerdere tarieven van juristen vergelijken.

Wij hebben een offertedienst opgezet zodat het voor u eenvoudig is om in contact te komen met meerdere juristen, juridische adviesbureaus en juridische medewerkers in 1 offerteaanvraag.

De voordelen van onze offertedienst:

 • Geheel gratis
 • Vrijblijvend, u bent tot niet verplicht na het ontvangen van de offertes
 • Snelle reactie van juristen nadat u een offerteaanvraag heeft gedaan

Inzicht in tarieven

Een groot voordeel van onze offertedienst is dat u inzicht krijgt in de tarieven van een jurist. Voor veel mensen is het tarief een belangrijk onderdeel van de keuze voor een jurist.

Bespaar op de kosten

Een bijkomend voordeel van meerdere prijsoffertes ontvangen is dat u kunt vergelijken. Door de uurtarieven van juristen te vergelijken kunt u geld besparen op de totale kosten van een jurist.

Juristen uit uw regio

Kiezen voor een jurist uit uw regio heeft het voordeel dat u een betere band opbouwt. U vraagt de jurist u te helpen bij juridische problemen, dit kunnen delicate onderwerpen zijn. Een vertrouwensband opbouwen is daarom belangrijk, zodat de jurist u goed begrijpt.

Correct invullen van de aanvraag

Wij stellen u enkele vragen in de offerteaanvraag om tot de kern te komen. In de toelichting kunt u uw verhaal kwijt. Probeer hier eerst een beknopte versie van te maken zonder te veel in detail te treden. Uw contactgegevens zijn voor ons erg belangrijk dus vul deze goed in. Wij kunnen uw aanvraag helaas niet doorzetten als hier een foutje in zit.

Begin uw offerteaanvraag

Alle velden met een (*) zijn verplicht.  JuristAdvocaat  Voor het ontvangen van e-mails  Voor het valideren van uw aanvraag en contact bij vragen

  Uw gegevens zijn veilig bij ons en uw privacy is gewaarborgd.

  Juristenbank.nl
  Voor iedereen

  info@juristenbank.nl Juridisch advies bij Juridische problemen