Linkpartners

Dit is de linkpartner pagina van Juristenbank.nl. Hier vind u een grote verscheidenheid van links gecategoriseerd op relevante links aan de onderwerpen: recht, rechtshulp, juridisch, advocaten, mediators en notarissen.

Daarnaast hebben we een sectie van de pagina ingericht voor links die minder relevant zijn aan het hoofdonderwerp van deze website. Om de pagina relevant te houden geven ziet u meer tekst en uitleg bij de relevante links.

Wilt u ook een link toevoegen aan onze pagina? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Rechtshulp

Wie op zoek is naar rechtshulp in Nederland kan bij verschillende organisaties terecht die gratis een inloopuur of hulp bieden. Hieronder vind u enkele organisaties die belangeloze rechtshulp aanbieden.

Advocaten

Wat veel mensen niet weten is dat een advocaat altijd een jurist is, maar een jurist niet de werkzaamheden kan en mag uitvoeren van een advocaat. De titel ‘Advocaat’ is beschermd en mag gevoerd worden wanneer deze is ingeschreven bij: De Nederlandse Orde van Advocaten.

  • Zoekt u een advocaat? Op HER Advocaten kunt u de uurtarieven van verschillende soorten advocaten vergelijken.

Mediation

Mediation en conflictbemiddeling wordt toegepast als verlengstuk van de rechtshulp. Zonder tussenkomst van een rechter eruit komen is vaak goedkoper en sneller dan de weg naar de rechtbank.

Minder relevante links

Hier vind u de links die minder relevant zijn aan het juridische onderwerp van deze pagina.

HP 302 | Werk in hardenberg

Juristenbank.nl
Voor iedereen

info@juristenbank.nl Juridisch advies bij Juridische problemen